Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×

Robert Sowa i Marcin Kaczmarek-Pielin Kolacja

Jak kupować?
  • 6 osób licytowało, wygrał (0)
  • Zakończona (pon 21 sty 2019 22:51:25 CET)

Aktualna cena

5 000,00

Licytacja zakończona

Koszty dostawy
Odbiór osobisty 0,00 zł

Wszystkie opcje

Sprzedający (0)

0,0 % pozytywnych komentarzy

Zobacz wszystkie komentarze

Wszystkie przedmioty sprzedającego
Pytanie do sprzedającego
  • Opis
  • Dostawa i płatność

Kolacja degustacyjna dla dwóch osób przygotowana przez dwóch, znakomitych Szefów Kuchni! Kolacja odbędzie się po uzgodnieniu terminu z osobą, która ją wylicytuje w jednej z restauracji Roberta Sowy. Całkowity dochód z licytacji zostanie przekazany na WOŚP w ramach 27go Finału!
Kolację dla zwycięzców przygotują:

 

Robert Sowa:

kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej. Kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Znany z programów telewizyjnych i audycji radiowych propagator kuchni polskiej w nowej odsłonie. 

Właściciel "N31 restaurant&bar" mieszczącej się przy ulicy Nowogrodzkiej 31 oraz „Fork Restaurant” ul. Wspólna 35 w Warszawie 

Autor książek kulinarnych m.in „Uczta. Z restauracji wprost na Twój stół”, „Krok po kroku z Robertem Sową”, "Cztery pory roku", "Życie kocha jeść", "Esencja smaku", współautor „Księgi Szefów Kuchni”.

Ambasador i doradca kulinarny marki Prymat, prowadzący program „Doradca Smaku” n antenie telewizji TVN

Laureat wielu nagród m.in Szef Roku 2017, Oskar kulinarny, Hermes, Profesjonalista Roku, Gentleman Roku, wyróżniony Złotym Medalem Polskiego Klubu Biznesu. 

Pozytywny pracoholik, bo kocha gotować i …jeść!

 

Marcin Kaczmarek-Pielin:

 

Kucharz i Szef Kuchni w Hotelu Rodan. Jeden z poznańskich szefów tworzących współczesną scenę gastronomiczną. Zdobywca srebrnego pucharu na pierwszych mistrzostwach Polski w przyrządzaniu potraw ze ślimaków oraz juror w trakcie drugiej edycji tego konkursu. Twórca i organizator pierwszej i jedynej w Europie akcji kulinarno charytatywnej na rzecz bezdomnych zwierzątw  w schroniskach czyli Master Chefs 4 Dogs. Miłośnik oraz propagator kuchni polskiej oraz jej produktów. Zdecydowany zwolennik samowystarczalności i edukacji  gości odnośnie świadomego żywienia i wpływu poszczególnych elementów na nasze ciało i umysł.