Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×

Kolacja w restauracji SENSES z gwiazdką Michelin

Jak kupować?
  • 15 osób licytowało, wygrał (1)
  • Zakończona (wto 13 lut 2018 18:25:18 CET)

Aktualna cena

3 850,00

Licytacja zakończona

Koszty dostawy
Odbiór osobisty 0,00 zł

Wszystkie opcje

Sprzedający (1957)  

99,7 % pozytywnych komentarzy

Zobacz wszystkie komentarze

Wszystkie przedmioty sprzedającego
Pytanie do sprzedającego
  • Opis
  • Dostawa i płatność
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. 26 Finał. Dla wyrównania szans w leczeniu noworodków.
O Fundacji

Fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
ul. Dominikańska 19c,
02-738 Warszawa,
Tel: +48 22 852 32 14,
+48 22 852 32 15

KRS: 0000030897
NIP 521-30-03-700
REGON 010168068

Płatności

Większość wystawionych przez nas przedmiotów wysyłamy tylko kurierem UPS, koszt wysyłki 15 PLN. Prosimy jednak uważnie czytać dodatkowe informacje, ponieważ przedmioty duże, wymagające specjalnego spakowania czy też kruche są wystawiane tylko do odbioru osobistego.

W związku z dużą ilością aukcji kończących się w podobnym czasie, wysyłka przedmiotów może być opóźniona nawet do 3 tygodni. Za tak duże opóźnienia z góry przepraszamy.

UWAGA!
Przedmioty przeznaczone do odbioru osobistego i nieodebrane do końca czerwca zostaną ponownie wystawione w kolejnej edycji aukcji.

Orbitvu

26. Finał gra "Dla wyrównania szans w leczeniu noworodków."

Jak co roku zachęcamy wszystkich do udziału w naszych wyjątkowych licytacjach! 

 Na naszą licytację w imieniu  Restauracji SENSES  trafia  

Kolacja note by note z wine pairingiem dla 2 osób

Restauracja SENSES (z gwiazdką Michelin) to obecnie najwyżej oceniana restauracja w Polsce (wg przewodnika Gault&Millau). SENSES to polskie „kulinarne okno na świat”, którego gospodarzem jest Andrea Camastra. To miejsce, które pomimo nowoczesnego wyposażenia kuchni i pracowni sensorycznej, serwuje gościom jak najbardziej naturalne i pełne doświadczenia smakowe. Polskie produkty w większości przyjeżdżają z gospodarstwa w Kolbuszowej. Natomiast pozostałe składniki dań dostarczane są z przeróżnych miejsc na świecie - z Włoch, Szwajcarii, Japonii czy Hiszpanii. Wszystkie produkty wyróżnia najwyższa jakość, bo Andrea kładzie nacisk na kuchnię zdrową i lekką, zachowującą naturalny smak. To jest też idea nowoczesnej techniki „note-by-note”, której restauracja jest całkowicie oddana. Więcej na www.sensesrestaurant.pl

Andrea Camastra
Andrea Camastra zdobył gwiazdkę Michelin dla polskiej kuchni, dla restauracji SENSES. Posiada tytuły Chef of the Future 2015 oraz Chef of the Year 2017 według przewodnika Gault&Millau.
Mistrz połączeń smakowych i kompozycji doznań sensorycznych na talerzu. Urodził się we włoskim Bari, w regionie Apulia. Wychował się ogromnym szacunku dla naturalnego produktu, co było oczywiste w mieście, gdzie przyjęło się jadać najświeższe owoce morza na surowo. Andrea kulinarne szlify zdobywał w najlepszych restauracjach świata i wciąż nie ustaje w edukacji - studiuje i rozwija swą fascynację kuchnią polską. Z Polską jest związany nie tylko zawodowo, ale i prywatnie. Talent Andrei i jego odwagę w przekraczaniu konwencji zauważył Hervé This, który podczas pobytu w Polsce mianował szefa Camastrę ambasadorem swojej przełomowej metody „note-by-note” i okrzyknął następcą legendarnego Ferrana Adrii.

Fundacja serdecznie dziękuje za ofiarowane przedmioty. 

Tradycyjnie, do każdej wystawianej przez nas aukcji, 
dołączony będzie certyfikat. 

Zapraszamy do licytacji!

Przedmioty nieodebrane do końca czerwca 2018 r 
zostaną zlicytowane podczas kolejnego Finału!

#nr 1593